Club Seru Coral

Wij zijn een Nederlands stel met 3 jonge kinderen en wij zijn eigenaren van verschillende woningen op Seru Coral. Van studio tot appartement, van bungalow tot villa er is voor ieder wat wils. Tevens zijn er ook diverse huurauto’s ter beschikking.

Bekijk de accommodaties via onderstaande button.


Club Seru Coral


SeruCoral Resort

De mooie bungalow is gehel vrijstaand, ruim opgezet met een woonkamer en open moderne keuken. Er zijn 2 slaapkamers en 2 luxe badkamers. Met 2 terrassen / veranda's is er voldoende ruimte om te genieten van de zon, schaduw  met prachtig uitzicht op de tropische tuin en het eiland. En altijd een keuze voor zon of juist schaduw, lekker in de wind  of te genieten van de mooiste zonsondergang vanaf de top van de heuvel. 

Bekijk de accommodatie via onderstaande button


SeruCoral Resort
Appartement 156 Club Seru CoralDit gezellige appartement beschikt over een ruime woonkamer met een open, volledig modern ingerichte keuken (incl. koelkast met vriesgedeelte) en een badkamer met toilet. Er is zelfs een 2e toilet aanwezig in het appartement. Tevens is er een airco en een plafondventilator aanwezig in de woonkamer!


Bekijk de accommodatie via onderstaande button

Appartement 156

Appartement B130 Club Seru CoralIdeaal centraal gelegen op Curaçao ons erg gezellige en ruime appartement op het Resort Seru Coral met de grootste en mooiste zwembad van het hele eiland.(De vele prachtige stranden en het centrum Willemstad op ca 15 minuten afstand)


Bekijk de accommodatie via onderstaande button

Appartement B130
Appartement A-124


Het appartement is een hoek appartement op de begane grond  en ligt op een beveiligd vakantieresort, met studio's, appartementen en bungalows. Seru Coral staat bekend om zijn grote zwembad en de prachtige tropische tuin.


Bekijk de accommodatie via via onderstaande button


Appartement A-124